انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی-تجاری میان سازمان انرژی اتمی و آرمان شهد آریان

تفاهم نامه همکاری علمی-تجاری در راستای تولید محصولات ایمن و سالم فرآورده های زنبور عسل، بیست و ششم شهریور ماه توسط دکتر احمدرضا محرابیان عضو هیات علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان با شرکت توسعه کاربرد پرتوها(سازمان انرژی اتمی ایران) منعقد شد.
محرابیان در رابطه با جزئیات تفاهم‌نامه گفت: بر این اساس، فرایند تکمیل چرخه عسل رتبه دارویی و سایر فرآورده های زنبور عسل با همکاری آزمایشگاه‌های سازمان انرژی اتمی انجام خواهد شد تا محصولات نیاز محور در این عرصه به صورت مشترک عرضه گردد.

وی در ادامه گفت: این فرایند برای اولین بار در کشور جهت تولید عسل رتبه دارویی مبتنی بر استانداردهای جهانی است و دانش فنی آن در مالکیت حقوقی پژوهشکده کاربرد پرتوها و شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان خواهد بود.

شهادت ریاست محترم جمهوری آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه را به ملت …