نشست دفاعیه دوره سوم DBA آکادمی دریایی سیراف برگزار شد

سومین نشست دفاعیه و ارائه پروژه های نهایی دانش پذیران دوره تخصصی DBA Maritime management آکادمی دریایی سیراف، روز پنجشنبه ۳ اسفند ماه ۱۴۰۲، در محل سالن اجتماعات پارک علم و فناوری، دانشگاه شهید بهشتی و با حضور مدیران ارشد ارگان های دریایی کشور، اساتید، پیشکسوتان، صاحب نظران صنعت دریایی و دیگر صنایع مرتبط برگزار شد.

در این نشست ۱۴ نفر از دانش پذیران آکادمی دریایی سیراف در ۸ گروه به ارائه پروژه های نهایی خود در دوره DBA3 پرداختند؛ که عناوین پایان نامه ها به شرح ذیل می باشد:

۱) ارائه آقایان محمد جواد خشان، فرشید بزرگمهر و ابراهیم امینی زاده با موضوع: انتقال نفت و فرآورده های آن به روش STS و نقش راهبردی آن در تجارت دریامحور.

۲) ارائه آقایان سید حمید موسوی و علی زارعی با موضوع: ضرورت توسعه کسب و کار در گسترش خطوط دریایی در انطباق با آینده بازار نفت و گاز ایران.

۳) ارائه خانم نازنین ناجی پور با موضوع: پیش بینی نیاز های فورواردری حمل و نقل بین المللی از نگاه بازرگانان و مدل سازی نرم افزار مشاوره بازرگانی حمل و نقل، قیمت و عملیات.

۴) ارائه آقای محمد حکیمیان با موضوع: بررسی چگونگی پیاده سازی سیستم نرم افزاری مدیریت ترمینال غلات در بندر امام خمینی.

۵) ارائه آقای جلال کافی زاده با موضوع: بررسی تاثیر استراتژی های بازاریابی بر عملکرد تجاری شرکتهای کشتی سازی(مطالعه موردی شرکت ایزوایکو).

۶) ارائه آقای یاسر فغفور مغربی و خانم شهره ثانی خانی با موضوع: روشهای تامین مالی و سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های ساخت کشتی بر اساس شرایط اقتصادی ایران(نوسانات ارزی).

۷) ارائه آقایان محمد محسن بزازان و سیاوش یگانه با موضوع: طراحی مدل کسب و کار راه اندازی صنعتی اوراق کشتی در ایران(صنعت اسکراب).

۸) ارائه آقایان حمیدرضا شاه دوست و سیامک مرشد با موضوع: تبیین اقتصادی ایجاد حوضچه تعمیراتی به منظور تامین نیازهای تعمیراتی شناورهای ملکی شرکت پایانه های نفتی ایران.

پس از پایان هر کدام از ارائه ها، هیات داوران حاضر در جلسه به منظور ارزیابی دانش پذیران اقدام به طرح سوالاتی تخصصی نمودند.

در این نشست دکتر حسن ضیایی مدیرعامل هلدینگ دریایی سیراف، دکتر حسین صاحبی مدیرعامل شرکت خدمات دریایی هدایت کشتی خلیج فارس، خانم دکتر قربانیان استاد مشاور و مدیر R&D آکادمی دریایی سیراف، دکتر سادات رسول مدیر گروه حقوق دریایی آکادمی دریایی سیراف به عنوان هیات داوران حضور داشتند.

در خلال این نشست علمی از آقایان ناصر فلاحی و خسرو مشتری خواه به پاس نیم قرن تلاش در توسعه کسب و کار صنعت دریایی کشور تقدیر شد، و به کاپیتان اسماعیل امیران، مالک هلدینگ دریایی بحرگان، کاپیتان نصرالله سردشتی، مدیرعامل اسبق شرکت ملی نفتکش ایران و کاپیتان امید مرادی، مدیر عامل شرکت امیدان ساحل پارسیان نیز گواهی نامه دکترای افتخاری مدیریت عالی دریایی اعطا شد.

شایان ذکر است در این جلسه ریاست دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور، ریاست پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، معاون نوسازی و بهره برداری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران(ایدرو)، نماینده شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامس ایران، دبیر فدراسیون حمل و نقل و لجستیک ایران، مالک گروه صنعتی بوتان، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی، مدیرعامل شرکت بازرگانی و کشتیرانی مهفا مارین، اعضای انجمن مهندسی دریایی ایران، نمایندگان مدیران ارشد شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران و جمعی دیگر از صاحب نظران صنعت دریایی  حضور داشتند.

حضور رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در همایش فرصت های صادراتی گوهرسنگ های کشور

دکتر فریبرز مسعودی رییس مرکز گوهرشناسی و پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در …