حضور رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در همایش فرصت های صادراتی گوهرسنگ های کشور

دکتر فریبرز مسعودی رییس مرکز گوهرشناسی و پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در همایش فرصتهای صادراتی گوهرسنگ که توسط دفتر صادرات محصولات دانش بنیان و خدمات فنی و مهندسی سازمان توسعه تجارت ایران ۵ اسفند ماه برگزار شد، شرکت کرد.

در این همایش که با هدف بررسی فرصتهای صادراتی کشورهای هدف تجاری و شناخت بازار کشورهای صاحب گوهرسنگ و با حضور روسای کل و معاونین متخصص بازارهای جهانی گوهرسنگ سازمان توسعه تجارت در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران سالن میلاد برگزار میشد راهکارهایی عملیاتی و اجرایی توسط مرکز گوهرشناسی دانشگاه شهید بهشتی در مورد تجاری سازی گوهر سنگ ها ارایه گردید.

نشست دفاعیه دوره سوم DBA آکادمی دریایی سیراف برگزار شد

سومین نشست دفاعیه و ارائه پروژه های نهایی دانش پذیران دوره تخصصی DBA Maritime management …