رونمایی از ابزار یکپارچه شبیه سازی عملکرد ساختمان

پس از سه سال پژوهش و تلاش تیم دپارتمان انرژی و محیط واحد فناور بوم‌شهرپایدار مستقر در مرکز نوآوری معماری و شهرسازی، پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی “ابزار جامع  ارزیابی ساختمان؛ BSPsim ” رونمایی شد.

این ابزار آنلاین و مبتنی بر هوش مصنوعی است، و در حال حاضر حوزه های نور و انرژی و در آینده نزدیک سایر  حوزه های فراگیر  نظیر آکوستیک، سازه، تاسیسات، حریق، بهینه سازی، نوری مصنوعی، طراحی شهری، طراحی معماری، و … را در شهرهای مختلف کشور  پوشش می دهد.

دفاتر معماری، مهندسین طراح، دانشجویان، و فعالان حوزه ساختمان می‌توانند با کمک این ابزار در مراحل مختلف طراحی، دقیق‌ترین ارزیابی را از عملکرد طرح‌های اولیه خود با سرعت و بدون پیچیدگی بدست آورند و هوشمندانه تصمیم‌گیری کنند.

به مناسبت رونمایی از این ابزار، تنها با ثبت نام در سامانه به آدرس www.BSPsim.app یکماه برای چهل شبیه سازی در اختیار کاربر قرار خواهد گرفت.