تفاهم نامه دانشکده مهندسی برق و پارک علم و فناوری

روز یکشنبه مورخ ۲۴ آذر ۹۸، تفاهم نامه ای ما بین دانشکده مهندسی برق و پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، جهت همکاری مشترک منعقد گردید. این تفاهم نامه با هدف راه اندازی دفتر تخصصی پارک علم و فناوری در حوزه مهندسی برق، توسط جناب آقای دکتر خسرو پیری ریاست محترم پارک علم و فناوری و جناب آقای د کتر رضا قادری ریاست محترم دانشکده مهندسی برق به امضاء رسید.

براساس این تفاهم نامه، در یکی از ساختمان های دانشکده مهندسی برق در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور، دفتر تخصصی پارک در حوزه مهندسی برق راه اندازی خواهد شد. در این دفتر پس از تعمیر و تجهیز ساختمان توسط پارک علم و فناوری، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان در حوزه های تخصصی مهندسی برق مستقر خواهند شد.

از نتایج این همکاری توسعه اقتصاد دانش بنیان و گسترش فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه، ایجاد فضای نوآوری و خلاقیت، ایجاد اشتغال برای دانشجویان، برگزاری رویدادهای فناورانه، جهت دهی به پایان نامه های دانشجویی در راستای نیاز بازار و ایجاد تیم های فناوری دانشجویی خواهد بود.

نشست دفاعیه دوره سوم DBA آکادمی دریایی سیراف برگزار شد

سومین نشست دفاعیه و ارائه پروژه های نهایی دانش پذیران دوره تخصصی DBA Maritime management …