منتورینگ تخصصی نوا۲ برگزار شد

منتورینگ تخصصی نوا۲ دوشنبه ۶ آذر ماه در راستای معرفی تیم ها به مراکز نوآوری، در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این جلسات تیم ها طرح خود را به مرکز نوآوری تخصصی مرتبط با طرحشان ارائه دادند.

مدیران و کارشناسان پارک در کنار روسای مراکز نوآوری ریاضی،علوم زیستی،علوم و فناوری های پزشکی،ادبیات،علوم زیستی،مدیریت،حقوق،علوم شناختی و اقتصاد در جلسات منتورینگ حضور داشتند.

دومین طرح نوا دانشگاه شهید بهشتی بصورت تقاضامحور با تمرکز بر دریافت چالش‌ها و محورهای موضوعی مشخص از سمت سازمان‌ها و شرکت‌ها درحال برگزاری است.

گفتنی است طرح نوا با تاکید بر ایجاد انگیزه، نشاط، هم‌افزایی، آموزش و مشاوره نوآوران و کارآفرینان در جهت خلق شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در مراکز نوآوری دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اقتصاد دانش بنیان، خلاق و پذیرش تیم‌های نوآور دانشجویی و تیم‌های فناور با تکیه بر این مهم است.

دیدار هیات ارتباط علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور روسیه با ایران از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی

هیات ارتباط علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور روسیه با ایران، روز سه شنبه …