۲ مدیر واحد فناور پارک شهید بهشتی در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۳

براساس اعلام معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی؛ لیست دانشمندان جهان به عنوان دو درصد پر استناد جهان در سال ۲۰۲۳ براساس ارزیابی‌های انجام ‌شده در دانشگاه استنفورد بر مبنای شاخص‌های شناخته شده و اطلاعات مندرج در اسکوپوس معرفی شدند.

دکتر وحید نجاتی و دکتر علی سنبلی از مدیران واحدهای فناور پارک علم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی در میان این دانشمندان قرار دارند.این دانشمندان براساس میزان استناد به مقالات علمی معتبر منتشر شده تا پایان سال ۲۰۲۲ معرفی شده‌اند.

دیدار هیات ارتباط علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور روسیه با ایران از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی

هیات ارتباط علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور روسیه با ایران، روز سه شنبه …