سمینار “تحول کسب‌و‌کار و کسب درآمد با هوش مصنوعی”برگزار شد.

سمینار “تحول کسب‌و‌کار و کسب درآمد با هوش مصنوعی” درپارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

با توجه به گسترش کاربرد هوش مصنوعی، سمینار با عنوان تحول کسب و کار و کسب درآمد با هوش مصنوعی در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با هدف آشنایی صاحبان کسب‌و‌کار، مدیران، کارمندان و دانشجویان با تاثیرات حال حاضر و آینده هوش مصنوعی بر کسب‌و‌کارها و مشاغل مختلف برگزار گردید.
در این سمینار علاوه بر بررسی مفاهیم پایه‌ای هوش مصنوعی، به کاربرد هوش آن در توسعه و مدیریت کسب‌و‌کار و همچنین انواع روش‌های کسب درآمد از طریق هوش مصنوعی پرداخته شد.
در این سمینار دکتر مظاهری موسس انجمن متاورس و استاد دانشگاه، دکتر شیرازی استاد دانشگاه، دکتر عباسی و مهندس جزنی از فعالان حوزه هوش مصنوعی و مهندس علی پایانی از فعالان شرکت‌های استارت آپی از کالیفرنیا بصورت آنلاین به سخنرانی پرداختند.
شرکت کنندگان این برنامه در مصاحبه پایانی سمینار را بسیار مفید و کاربردی ارزیابی نمودند.