جلسه شورای سیاستگذاری مدیران مراکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی با نمایندگان کارخانه نوآوری آمپر، زیر مجموعه هلدینگ رایزکو، بیست و هفتم شهریور ماه در راستای پیوند بیشتر دانشگاه با صنعت در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این نشست که به میزبانی دکتر نیک پیمان مدیر امور فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری و مدیران مراکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد دکتر غدیری مدیر کسب و کار کارخانه نوآوری آمپر، دکتر فتحی معاون شتابدهنده آمپر درایو، مهندس علیزاده مدیر ارزیابی فناورانه کارخانه نوآوری آمپر و دکتر زینی مشاور کارخانه نوآوری آمپر حضور داشتند.
این جلسه با هدف معرفی و ارائه محورهای فعالیت کارخانه نوآوری آمپر، راه های همکاری پارک علم و فناوری با کارخانه نوآوری آمپر و روش های جذب شرکت های بزرگ در مراکز نوآوری برگزار شد.
دکتر فتحی در توضیح فعالیت های کارخانه نوآوری آمپر گفت: مرکز نوآوری آمپر در سال ۱۳۹۸ با هدف تقویت زیست بوم نوآوری و همچنین در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی توسط هلدینگ رایزکو تاسیس شد و در سال ۱۴۰۲ در شکل کارخانه نوآوری و صنایع. خلاق آمپر مسیر رصد و پویایی خود را ادامه داد.
وی افزود: این مجموعه با حمایت از ایده های خلاق، نوآور و ایجاد فضایی مناسب برای پژوهش، تحقیق و نوآوری، نخبگان دانشگاهی و صاحبان ایده را در تجاریسازی ایده ها و کنار زدن موانع پیش رو جهت نیل به اهدافشان کمک خواهد کرد.
در ادامه دکتر غدیری در رابطه با اهداف و سیاست های مجموعه آمپر گفت: سیاست کلان ما این است که، بمانیم بسازیم و ایران را آباد کنیم، هدف ما جذب دانشجویان نخبه و سرمایه های انسانی است و ما ثابت کردهایم که شعار نمیدهیم و برای رسیدن به اهدافمان تلاش میکنیم.
وی همچین درمورد مزیت رقابتی آمپر با سایر مراکز رشد گفت: مزیت ما شناسایی و تربیت نخبگان و فراهم نمودن موقعیت شغلی مناسب برای آنها است.صمن آنکه به دنبال شناسایی نیروهایی متخصص بدون مدرک دانشگاهی نیز هستیم تا بتوانیم از مهارت ها و توانایی آنها نیز استفاده کنیم.
دکتر زینی نیز در رابطه با همکاری با پارک علم وفناوری گفت: همکاری ما تنها محدود به اجرای پروژه نخواهد بود و ما به دنبال توانمند سازی، برگزاری دورهها، کارگاهها و رویدادهای مشترک هستیم.
وی در ادامه، موضوعات مورد نظر کارخانه نوآوری آمپر با پارک علم و فناوری در زمینه های جذب نخبگان، توانمندسازی، شناسایی استارتاپ های ارزشمند و سرمایه گذاری در آنها را شرح داد و گفت: هدف ما این است که بتوانیم شعارها را به واقعیت تبدیل کنیم.
در انتهای جلسه دکتر نیک پیمان در رابطه با حوزه فعالیت شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری و راهها و استراتژی های همکاری با مرکز رشد صحبت کرد.
همچنین مدیران مراکز نوآوری به شرح فعالیت های خود در مراکز نوآوری و مسیرهای ممکن جهت همکاری با هلدینگ رایزکو و کارخانه نوآوری آمپر پرداختند.