تهران- ایرنا- رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اینکه باید برای دانشگاهها در حوزه کارآفرینی ماموریتهای ویژهای تعریف شود، گفت: دغدغه شرکتهای دانشبنیانها مستقر در پارکهای فناوری دانشگاهها تجاریسازی محصولاتشان است که در ذیل تعریف این ماموریت باید به آن توجه شود.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، آیین نامه تاسیس و راه اندازی پارک های علم و فناوری در سال ۱۳۸۱ در شورای گسترش آموزش عالی به تصویب رسید و در آن مقررات مربوط به تاسیس و اداره پارک ها تشریح شد. آیین نامه ارزیابی و نظارت بر فعالیت های پارک های علم و فناوری (۱۳۸۸) نیز به استناد بند ۶ ماده ۸ آیین نامه تأسیس و راه اندازی پارک های علم و فناوری و به منظور ارزیابی فعالیت ها و نظارت بر حسن اجرای امور آنان به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید. این آیین نامه جزئیات و معیارهای مربوط به ارزیابی عملکرد پارک های علمی و فناوری را پوشش می دهد.
دانشگاه شهید بهشتی از طریق شورای گسترش آموزش عالی در تاریخ هفتم بهمن ماه سال ۱۳۸۶ با صدور مجوز قطعی مرکز رشد واحدهای فناور فعالیت خود را در این خصوص آغاز و در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ مجوز تاسیس پارک علم و فناوری را دریافت کرد.
فریبرز مسعودی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره پارک شهید بهشتی و فعالیتهای آن گفت: ۱۲ پارک دانشگاهی مهم در کشور داریم که پارک شهید بهشتی یکی از آنها است؛ فعالیتهای پارکهای دانشگاهی به رشتههایی که بیشتر در دانشگاه ها وجود دارد وابسته است اما به دلیل اینکه دانشگاههای ما دانشگاه های جامع هستند، در بیشتر رشتهها فعالیت می کنند.