بوتکمپ حسابداری مالی ویژه بازار کار آغاز شد

بوتکمپ حسابداری مالی ویژه بازار کار توسط پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و پرتو آبی و هم آفرین به عنوان دو شرکت مستقر در پارک ۳۰ اردیبهشت ماه شروع شد و تا ۷ تیر ادامه دارد.
این بوتکمپ یک دوره فشرده ۳۶ ساعته است که دو روز در هفته و بصورت حضوری در محل پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
سارا پناهی مدیرعامل شرکت هم آفرین، کارگزار برگزاری رویداد ها و برنامه های آموزشی پارک درمورد برگزاری این بوتکمپ گفت: این بوتکمپ شامل ۶ سرفصل بیمه، مالیات و قانون تجارت، حسابداری مدیریت، مدیریت مالی استراتژیک، دوره های صادرات و واردات و ترخیص، حسابرسی و تامین مالی میباشد که مدرسین آن از مدیران ارشد مالی شرکتها و سازمانهای خصوصی و دولتی هستند.
وی افزود: جلسه اول بوتکمپ با حضور شرکت کنندگان این دوره که از دانشجویان مدیریت و حسابداری و گرایش های مالی و بازاریابی هستند و همچنین دانشجویان علاقه مند به کار در این حوزه برگزار شد.
پناهی تاکید کرد: هدف از برگزاری بوتکمپ ها توانمندسازی و مهارت آموزی به شرکت کنندگان به صورت عملیاتی و کاربردی ست بطوریکه بتوانند با دانش کسب کرده در بازار کار مشغول شوند. در انتهای دوره شرکت کنندگان گواهی معتبر از پارک علم و فناوری دریافت کرده و برگزیدگان بوتکمپ امکان مصاحبه و اشتغال در شرکت های متقاضی حسابدار را پیدا خواهند کرد.

اولین رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» به پایان رسید

اختتامیه اولین رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» با محوریت جذب ایده‌های کارا در راستای …