حکم انتصاب سرپرست معاونت پارک علم و فناوری دانشگاه اهداء شد

طی جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه، حکم انتصاب دکتر سعدآبادی به عنوان سرپرست معاونت پارک علم و فناوری دانشگاه به ایشان اهداء شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه که یکشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۱ در حوزه ریاست برگزار شد، رئیس دانشگاه با قدردانی از خدمات و تلاش‌های دکتر مسعودی در مدت تصدی سمت معاونت پارک علم و فناوری برای ایشان آرزوی توفیق نمود.

دکتر نصیری، رئیس دانشگاه در ادامه دکتر علی اصغر سعدآبادی را به عنوان سرپرست معاونت پارک علم و فناوری دانشگاه معرفی کرد و اظهار داشت: امیدوارم دکتر سعدآبادی با تلاش مستمر و هماهنگی و همکاری با سرپرست محترم پارک علم و فناوری و در مسیر پیشبرد اهداف پارک علم و فناوری و در چارچوب سیاست‌ها و برنامه‌های دانشگاه بکوشند و زمینۀ ارتقا و اعتلای دانشگاه را فراهم سازند. توفیق روز‌افزون ایشان را از درگاه ایزد منّان مسئلت می‌نمایم.

جلسه تخصصي پيگيري تاسيس خانه های خلاق و نواور در استان تهران برگزار شد

جلسه تخصصي پيگيري تاسيس خانه هاي خلاق و نواور در استان با حضور نماينده …