حضور پارک علم و فناوری شهید بهشتی در فارمکس ۱۴۰۱

چهارمین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی داروسازی خاورمیانه ( فارمکس) با حضور ۳۰۰ شرکت فعال در حوزه‌های مختلف صنعت دارویی کشور از یکم تا چهارم شهریور ماه در مرکز نمایشگاهی ایران مال برگزار شد.

دانشگاه شهید بهشتی به واسطه برخورداری از توانمندی‌های متعدد در این زمینه و همچنین ظرفیت‌های موجود در پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی تنها دانشگاه حاضر در این رویداد بین‌المللی بود. در غرفه دانشگاه شهید بهشتی، مجموعه ارزشمندی از دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی به نمایش گذاشته شد.

از مهم‌ترین دستاوردهای غرفه دانشگاه شهید بهشتی در این نمایشگاه می‌توان به فعالیت‌های علمی و فناوری‌هایی در حوزه محصولات بیولوژیک گیاهی، فرمولاسیون ترکیب‌های طبیعی، ستون‌های کروماتوگرافی مایع FPLC و HPLC ساخت داخل در مقیاس‌های مختلف و همچنین آنالیز ترکیب‌های مختلف به کمک دستگاه‌های اسپکترومتری جرمی اشاره کرد.

جلسه تخصصي پيگيري تاسيس خانه های خلاق و نواور در استان تهران برگزار شد

جلسه تخصصي پيگيري تاسيس خانه هاي خلاق و نواور در استان با حضور نماينده …