در راستای تفاهم نامه با اداره کل استاندارد استان تهران برگزار می شود: برگزاری رویدادهای آموزشی در حوزه استاندارد

تفاهم نامه امضا شده بین پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و اداره کل استاندارد استان تهران در مسیر اجرایی قرار گرفت.
مهرماه امسال با هدف تسهیل فرایند ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازارهای داخلی و بین‌المللی تفاهم‌نامه‌ای بین پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و اداره کل استاندارد استان تهران امضا شد.
متعاقب امضای این تفاهم‌نامه، روز شنبه دوازدهم آذر ماه جلسه دیگری در راستای پیگیری و پیشبرد اهداف تفاهم‌نامه امضا شده بین پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و اداره کل استاندارد استان تهران با حضور جمعی از مدیران در محل اداره کل استاندارد استان تهران برگزار شد.دکتر یاسر نیک پیمان، سرپرست مدیریت امور فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ضمن اعلام این خبر افزود: در این جلسه موضوعات متعددی در ارتباط با پیشبرد تفاهم‌نامه امضا شده بین پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و اداره کل استاندارد استان تهران مطرح شد و بر اساس جمع‌بندی نظرات ارائه شده، برنامه کوتاه مدتی در محور آموزش تفاهم‌نامه مدون شد. یکی از محورهای مورد توجه در این برنامه، برگزاری دو رویداد مهم با محوریت آموزشی است.
به گفته دکتر نیک پیمان، رویداد اول به موضوع آموزش استاندارد و اخذ استاندارد برای محصولات دانش‌بنیان اختصاص دارد و رویداد دیگر نیز با محوریت آموزش تدوین استانداردهای ملی و بین‍المللی و همچنین نحوه برقراری ارتباط با TC ها یا کمیته‌های فنی تدوین و صدور استاندارد و کمیته های‌متناظر آنها در ایران برگزار خواهد شد.
سرپرست مدیریت فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برای رویدادهای مذکور خبر داد و افزود: پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از دانشگاه شهید بهشتی و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مجموعه برای حضور در این رویدادها دعوت به عمل می‌آورد و افرادی از دانشگاه‌های مختلف و شرکت‌های توسعه یافته و دانش‌بنیان نیز به دعوت اداره کل استاندارد استان تهران در این دو رویداد آموزشی حضور خواهند داشت.
دکتر نیک پیمان یادآور شد: در این جلسه همچنین مقرر شد تدوین استانداردها در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با حمایت اداره کل استاندارد استان تهران و از مسیر کمیته‌های متناظر پیگیری شود تا فرایند صدور مجوز تدوین استاندارد و تدوین استاندارد و طرح‌های پژوهشی متناسب با آنها تسریع و تسهیل شود. به این ترتیب هم نقش ایران در تدوین استانداردهای بین‌المللی پررنگ تر خواهد شد و هم اجرا و عملیاتی شدن این استانداردها در ایران با توجه به ثبت در پایگاه‌های بین‌المللی، تسریع می‌شود.

درباره‌ی admin

همچنین ببینید

Khabarname 07 نهایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *