جلسه مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و اداره کل استاندارد استان تهران در روز دوشنبه ۲۳/۰۳/۱۴۰۱ با هدف بررسی راهکارهای بهره مندی از ظرفیت دانشگاه در پیشبرد اولویت های سازمان های متولی استاندارد در ایران برگزار شد. در این جلسه جناب آقای دکتر فریبرز مسعودی ضمن خوش آمد گویی به مهمانان گرانقدر اداره کل استاندارد استان تهران نسبت به ایجاد کارگروه رتبه بندی صنایع غذایی، تجاری سازی خدمات دانش بنیان دانشگاه، ایجاد مراکز نوآوری تخصصی تاکید نموده و در ادامه جناب مهندس عباس نوری با توجه به ذکر اولویت های سازمان، در برقراری ارتباط مستمر با دانشگاه با هدف اثر بخشی بیشتر، ضرورت استفاده از آزمایشگاه های دانشگاه و ایجاد دفتر در پارک جهت گواهی محصولات شرکت های دانش بنیان توسط نماینده سازمان را مورد تاکید قرار دادند. طی این جلسه که با حضور مدیران و معاونین طرفین، و چند تن از صاحبنظران و خبرگان دانشگاه شهید بهشتی ادامه یافت، نحوه عملیاتی نمودن اهداف تبیین شده مورد بررسی قرار گرفت. بدین ترتیب، مقرر شد تا ضمن معرفی رابط توسط طرفین، دفتر اداره کل استاندارد تهران در محل پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی تاسیس شود. همچنین، طرفین توافق کردند تا ضمن تعیین چارچوب های همکاری، در راستای پیشبرد موارد زیر اقدام کنند:
–ایجاد بانک اطلاعاتی و ارائه اطلس توانمندی های دانشگاه شهید بهشتی؛
–تهیه فهرست اولویت های اداره کل استاندارد تهران بر اساس توانمندی های دانشگاه شهید بهشتی؛
–تاسیس کمیته های متناظر با کمیته های بین المللی در ایران به منظور تدوین استاندارد به کمک اعضا محترم هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و همکاری جهت تدوین استانداردهای بین المللی؛
–مشارکت در تدوین و بومی سازی استانداردهای بین المللی؛
–کمک به تسریع صدور پروانه استاندارد برای اعضای محترم هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی.
–تاسیس دفاتر استانداردسازی در پارک؛
–تاسیس کمیته تدوین استاندارد برای سنگ های مصنوعی.
در این جلسه که بیش از ۳ ساعت به طول انجامید، مقرر شد تا در راستای ارتقاء کیفیت محصولات، رقابتی نمودن فضای کسب و کار و افزایش بهره وری، طرفین جهت تدوین دستورالعمل های رتبه بندی صنایع غذایی همکاری ویژه به عمل آورند.