تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی

شرکت دانش‌بنیان آرمان شهد آریان به عنوان یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی موفق به تولید عسل در گریدهای دارویی و غذایی شد.

شرکت دانش‌بنیان آرمان شهد آریان با مدیریت دکتراحمدرضا محرابیان؛ عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی، به عنوان اولین مجموعۀ تولیدی کشور در حوزۀ عرضۀ انواع عسل‌ با رتبه‌های «غذایی»، «دارویی-غذایی» و «دارویی»، موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده‌های زنبور عسل شد.
ثبت اختراع و کسب دانش فرایند تولید مکمل گردۀ گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی) با همکاری هادی ملکی؛ عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی و همچنین ثبت اختراع دانش فنی رتبه‌بندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی)، دو نمونه از موفقیت‌های این واحد دانش‌بنیان در چرخۀ صنعتی کشور است که توانسته با همکاری صنیعی؛ عضو دیگر هیئت‌ علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی، مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو کسب و اخذ کند.
در ادامۀ فعالیت‌های این مجموعۀ دانش‌بنیان در عرصۀ صنعت و اقتصاد کشور، محرابیان، مدیرعامل شرکت با همکاری سازمان استاندارد و اداره‌کل استاندارد تهران، در حوزۀ تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین‌المللی در زمینۀ فرآورده‌های زنبور عسل نیز دستاوردهای متعدد و متنوعی را کسب کرده و علاوه بر آن، با همکاری تیمی از محققان شاخص کشور و پس از بررسی‌های کارشناسانه و در نظر گرفتن همۀ اقتضائات و شاخصه‌های عملکردی، ایجاد مرکز تحقیقات فرآورده‌های زنبور عسل، به عنوان یک واحد پیشران در صنعت غذایی و داوریی کشور، در دانشگاه شهید بهشتی را پیشنهاد کرد که خوشبختانه این مهم پس از تأیید، در مسیر تصویب قرار گرفته است.
همکاری با سازمان غذا-دارو، شرکت‌های خصوصی و زنبورداران، انجام رساله‌های پژوهشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در حوزۀ فرآورده‌های زنبور عسل، عضویت فعال در انجمن زنبورداری ایران و عضویت در هیئت تحریریۀ مجله زنبور عسل، از دیگر فعالیت‌های محرابیان در زمینۀ فرآورده‌های زنبور عسل است.
لازم به ذکر است، محرابیان در حوزه استاندارد و قوانین نظارتی حوزه استاندارد نیز کارنامۀ درخشانی از خود برجا گذاشته است که از آن جمله می‌توان به «دبیر و سرپرست نگارش استاندارد ملی رتبه‌بندی دارویی-درمانی عسل طبیعی-اداره‌کل استاندارد استان تهران»، «عضو کمیته علمی نگارش استاندارد ملی ویژگی‌های حسی (ارگانولپتیک) عسل-در حال انجام»، «دبیر و نگارنده استانداردهای بین‌المللی سازمان جهانی استاندارد (ISO)»، «نمایندۀ سازمان استاندارد ایران و عضو کمیتۀ سه کارگروه تخصصی علمی فرآورده‌های زنبور عسل سازمان جهانی استاندارد (ISO)» و همچنین «عضو کمیته متناظر سازمان جهانی استاندارد (ISO) فرآورده‌های زنبور عسل»، اشاره کرد.

درباره‌ی admin

همچنین ببینید

Khabarname 07 نهایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *