رویدادینو: مهندس وحید رجبلو

داستانی باورنکردنی، اما حقیقی از نابغه‌ای که مغلوب معلولیت‌اش نشد. طی کردن مسیر کارآفرینی به خودی خود دشوار است، حالا در نظر بگیرید که شما دارای بیماری SMA هستید و تنها از ۲ درصد از توانایی جسمی خود می توانید بهره ببرید و حتی مدرسه هم نروید. چه تصوری دارید؟
تمام تصورات خود را دور بریزد، چون این داستان خارج از تصور ماست. وحید رجبلو، توان یاب کارآفرین، با تاسیس صدها سایت، مدیرعامل استارتاپ موفق توانیتو و حالا به عنوان یکی از ۱۰ جوان برتر جهان، تمام معادلات و تصورات مردم جهان را بهم ریخته است. این مدعي، بی ادعا بسيار توانمندتر از تصورات ماست. او افتخار ايران و بدون شک الگوي بسياري از کارآفرینان است.
خوشحالم که میتونم میزبان وحید رجبلوی عزیز باشم در لایو اینستاگرام، با حضور تک تک شما عزیزان

زمان : دوشنبه ۲۳ تیر ساعت ۲۱

تولید و ارائه یک دارو برای کاهش التهاب مشکلات ریوی بیماران کرونا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرو پیری رییس پارک علم و فناوری دانشگاه​ شهیدبهشتی …