فراخوان مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی

جهت پذیرش واحدهای فناور/شرکت­ها در پردیس فنی و مهندسی شهيد عباسپور

مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهید بهشتی در نظر دارد تعدادی واحد فناور و شرکت را در حوزة مهندسی برق، جهت استقرار در محل پرديس شهيد عباسپور اين دانشگاه پذيرش نمايد.

مهلت ارسال مدارک تا پایان وقت اداری روز سه­شنبه مورخ ۳۱/۰۴/ ۱۳۹۹ است.

واحدهای فناور و شرکت‌هایی که توسط دانشجویان، دانش‌آموختگان و یا اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و یا پردیس شهید عباسپور ايجاد شده باشند، در اولویت پذیرش خواهند بود.

علاقمندان برای شرکت در این فراخوان باید واجد شرایط زیر باشند:

1. دارای پيشنهاد فناورانه با مدل کسب و کاری توجيه پذير باشند )مطالعات اولیه و امکان سنجی طرح صورت گرفته باشد)
  2. شرکت ثبت شده و یا در شرف ثبت داشته باشند. (در غیر اینصورت تیم کاری شکل گرفته باشد و حداقل یک نفر تمام وقت در تیم حضور داشته باشد).
  3. عدم استقرار در سایر مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری کشور

ارسال درخواست صرفاً از طريق تکمیل فرم در سامانة جذب و پذيرش به آدرس Roshd.sbu.ac.ir، امکان­پذير می­باشد­.

جهت هماهنگی‌های بیشتر و طرح سوالات، متقاضيان می­توانند در روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۴:۳۰ با کارشناس مربوطه به شماره تلفن ۲۲۴۳۱۹۶۸ – داخلی ۱۰۴ الی ۱۰۶ تماس حاصل فرمايند.

نشست دفاعیه دوره سوم DBA آکادمی دریایی سیراف برگزار شد

سومین نشست دفاعیه و ارائه پروژه های نهایی دانش پذیران دوره تخصصی DBA Maritime management …