یادداشت

مراکز رشد، نوآوري و کارآفريني دانشگاه هاي سراسر کشور با دو هدف اصلي ايجاد و توسعه مي يابند. که پاره اي از آنها حامي فناوري و نوآوري هاي علمی به منظور رشد و توسعه جامعه مي باشند و پاره اي دگر با هدف بومی کردن فناوری و نوآوري، ايجاد کسب و کارهاي نوآورانه و حمايت از تيم ها و واحدهاي فناور دانشگاهي تشکیل مي شوند. همچنين اين مراکز با هدف تجاري سازي پژوهش و تحقيقات اعضاي هيات علمي و دانشجويان، با به کارگيري امکانات و خدمات آزمايشگاهي دانشگاه طراحی و تاسیس شده‌اند. مراکز رشد دانشگاهي از ایجاد و توسعه کسب و کارهاي فناور و نوآور که توسط دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاه در قالب واحدهای فناور و نوپا در علوم مختلف که اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوري دارند حمايت و پشتیبانی می‌کند. پارک علم و فناوري و مرکز رشد، نوآوري و کارآفريني دانشگاه شهيد بهشتي با تلفیق توانایی دانشجويان و اعضاي هيات علمي، صاحبان ايده و به کارگيري امکانات و خدمات دانشگاه به توسعه سریع فناوریهاي نوين و نوآوري در سطح دانشگاه و کشور کمک می‌کند. در همين راستا پارک علم و فناوري و مرکز رشد دانشگاه شهيد بهشتي تمرکز اصلی خود را بر گسترش فرهنگ نوآوری و ايجاد محصولات و خدمات پيشرفته در راستای افزایش مشارکت دانشجويان و اعضاي هيات علمي در ايده هاي نوآورانه و خلاق متمرکز نموده است. پارک علم و فناوري دانشگاه شهيد بهشتي بر اساس سیاست های برنامه های پنج ساله توسعه کشور و به منظور ایجاد فرهنگ کسب و کار نوآرانه براي دانشجويان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی-کاربردی دانشگاه، توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط دانش بنیان، تسهیل انتقال دانش و فناوری از دانشگاه به دیگر مراکز جامعه و صنعت و برطرف نمودن نیازهای جامعه ایجاد و گسترش مي يابد. اين مرکز از فناوران و نوآوران که به دنبال راه­اندازی کسب و کارهای نوآورانه و فناورانه هستند حمایت می‌نماید تا بتوانند ضمن راه‌اندازي کسب و کار جدید مبتنی بر دانش، در جامعه کارآفريني ايجاد نمايند و با ارائه کالاها و خدمات تخصصی و فناورانه خود، علاوه بر ارتقاء سطح فناوري و رفاه در جامعه بتوانند از این رهگذر منافع مادی خود را نیز تامین نمایند. بنابراین نوپا بودن، تخصصي بودن کسب و کار، فناوري و نوآوري بودن کسب و کار و قابلیت تجاری شدن محصولات و خدمات پيشرفته  چهار شاخص مهم برای ايجاد واحد فناور و هسته هاي نوآور در مرکز رشد دانشگاه شهيد بهشتي مي باشد.

نشست دفاعیه دوره سوم DBA آکادمی دریایی سیراف برگزار شد

سومین نشست دفاعیه و ارائه پروژه های نهایی دانش پذیران دوره تخصصی DBA Maritime management …